Lumea mea e simpla…

…about me

Amintiri din viitor

pe 25 Octombrie 2011

Vreau sa-mi incerc norocul. Nu vreau sa apelez la ruleta ruseasca ci la bonusul care se ofera la aceasta etapa. Prima tableta a fost denumita teleautograf. Aceasta inventie apartine lui Elisha Gray – 1888. Prima mentiune despre o tableta a fost facuta in 1888 – The Manufacturer & Builder (Vol. 24: No. 4: pages 85–86). La cerere ofer si sursa de unde am aceasta informatie. Acum va las sa studiati o mica poza. Eu m-am bucurat cand am dat de ea.


( click pentru marire – sursa pozei Ebay.com )

Acum am o tableta si trebuie sa o introduc intr-o poveste. SF-ul nu m-a mangaiat niciodata pe suflet. Asa ca am ales un fiu de rege sa se bucure de ea. Care fiu? Cel din povestea Cenusaresei. Povestea mea incepe in momentul in care Cenusareasa aude prima bataie a orologiului, de la miezul noptii. Ea se ridica si fuge, dar isi pierde un condur din sticla. Acesta din urma este recuperat de catre print. Cu el in brate si ingandurat s-a dus la masa lui de unde a luat  tableta. A parasit petrecerea fara sa salute pe nimeni, lucru care nu ii statea in caracter. Refugiat in camera sa, se tot plimba cu degetul pe tableta. Voia sa vizioneze o parte din petrecere, dansul lor. Pe chipul lui apareau trairi de la placere la tristete, de la extaz la dezamagire. Era multumit de filmare, de camera ce o detinea tableta de 5MP. Printesa ii lasase fara voie un condur, dar ii furase inima si acum el vroia sa gaseasca si inima si fata. Pentru asta avea nevoie de un plan. S-a asezat mai bine, a scos dintr-un sertar o tastatura full QWERTY. Autonomia acestui mic netbook era acum de 16 ore. Timp suficient pentru a pune la cale un plan pana in cel mai mic detaliu. In primul rand a inceput sa scrie un document in Polaris Office, in care ofera recompensa pentru cel ce ii va da detalii despre printesa misterioasa. Documentul l-a expediat in toata imparatia. Isi anuntase si toti prietenii pe Facebook, Twitter…

Orele treceau si nelinistea i se instala in suflet. Pentru a se mai destinde a luat hotararea sa asculte putina muzica. Player-ul de la tableta era bine conceput si muzica ce iesea .. nu ii amintea decat de clipele pe care le petrecuse langa ea. Ii placea aceasta stare. Amintirea ei era vie si fara sa vrea ii pica condurul de sticla pe tableta. Nicio reactie pe fata lui nu a aparut. Stia ca Gorilla Glass e la datorie. Un sunet a strapus intreaga camera, primise un mail cu o poza – o casa. Sub poza scria ca una din fetele de acolo e EA. A marit poza cu o miscare a mainii pe ecran pentru a studia casa ca apoi sa acceseze GPS de pe tableta. […]

Doua din cele trei erau tare bucuroase cand au vazut ca printul le-a trecut pragul casei dar nu li s-a potrivit condurul. A treia, Cenusareasa, a cerut si ea sa probeze si da, i s-a potrivit ca o manusa. A scos si perechea dintr-un buzunar secret al rochiei ce o purta. Rochie e mult spus, dar candva asta fusese.

Nasa privea din umbra dar acum zambea si imediat i-a schimbat fetei hainele intr-o mandrete de straie, iar printul era atat de impresionat de frumusetea ei.

Cine trimisese e-mail-ul ? Cine altcineva decat nasa fetei.

Superblog 2011 – Etapa 10

update: 86 puncte

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: