Lumea mea e simpla…

…about me

Autonom si bloggerii, in social media

pe 22 noiembrie 2011

Libertatea este una din cele mai importante valori ale vietii, pe care trebuie sa o aparam cu orice pret. In urma cu 7 ani dadeam la Facultate de Stiinte Socio-Umane, specializarea Jurnalism. Abia asteptam sa imi iau diploma, sa caut subiecte si sa scriu despre ele. Rezultatul? Am luat licenta, dar atunci cand vroiam sa scriu despre cineva, mai putin de bine, mi se spunea NU. Respectivul sponsorizeaza ziarul si nu se poate. Azi asa, maine asa pana mi-am abandonat diploma la mama acasa ca sa nu o mai vad. De atunci am decis sa am un blog, unde pot sa imi scriu gandurile.

Sa fii in ziua de azi autonom e un mare lucru. Autonom reuseste acest lucru, dovada fiind faptul ca ei ocupa numarul 1 intre firmele de inchirieri masini din tara. Ei se implica si in lumea 2.0 si deja au participat la doua evenimente: #prinSibiulmeu si Cluj Brands Tour. Urmatoarea lor oprire a fost (si inca este) la SuperBlog. Bloggeri sunt persoane mult mai atente la ce se intampla in jurul lor. Un blogger adevarat trebuie sa se duca in offline ca apoi sa revina in online si sa scrie. Daca are si mijlocul de transport la dispozitie, cu atat o sa fie mai incantat.  Atunci cand scriu despre ceva/ cineva imi place sa vad, sa studiez lucrul respectiv pentru ca oricat de multe articole ai citii, nu faci altceva decat ati face o idee din punctul de vedere a lui X sau Y. Plecand de la acest punct, mi-ar placea ca Autonom Rent a Car sa fie alaturi de bloggerii din SuperBlog pana la Gala SuperBlog 2011. Propunerea mea este sa puna masini dispozitie pentru deplasare. Se pot forma mici grupulete si asa am ajunge sa ne facem o parere propie despre serviciile pe care le au. Bloggeri la intoarcele vor scrie despre autonomie, ca doar au mers cu masinile de la Autonom.

Parteneriatul intre Autonom si bloggeri il vad cu ochi buni. Mi-ar placea sa vad numele firmei legat de tinerele sperante ale Romaniei. Crina Coco Popescu. Este primul nume care imi vine acum in minte, ea este si blogger pe deasupra. De cateva zile ea este plecata intr-o expeditie integral romaneasca, Atacama 5>6500m. Am vazut ca inca nu si-a actualizat datele de la profil, dar acum invata la un liceu in Brasov, unde Autonom are si o reprezentanta. Un parteneriat intre cei doi ar fi de bun augur. Coco ar duce pe cele mai inalte varfuri din lume numele firmei Autonom. Straini ar face cunostinta cu aceasta firma inainte de a ne vizita. Ea are mereu nevoie de transport.

De doua ori am fost nevoita sa inchiriez o masina, o data in Pitesti si o data in Paris. Mi-ar fi placut sa primesc, o data cu inchirierea masinii, un pliant in care sa gasesc informatii despre punctele turistice pe care pot sa le vizitez, despre targurile care sunt organizate periodic in fiecare judet, campanii care se desfasoara la initiativa lui X. Informatiile din plian sa fie furnizate de bloggeri. Ce castiga bloggeri?  La sediul firmei va fi afisat un banner cu blogurile lor.

Mi-ar placea ca bloggeri din Romania sa se uneasca si sa porneasca intr-o campanie de reimpadurire a zonelor care au fost afectate de defrisari si care sa fie sustinuta de Autonom. Cu totii avem de suferit de pe urma acestor defrisari. Un parteneriat intre o firma de inchiriat masini si bloggeri nu poate avea decat succes. Daca aceasta campanie va prinde radacini, bloggeri vor publica articole unde vor promova campania, vor afisa bannere. Din suma platita pentru inchiriere sa se cumpare puieti care vor fi plantati de.. bloggeri. Ambele parti vor castiga imagine.

Un serviu platit cu un alt serviciu.

Superblog 2011 – Etapa 24

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: