Lumea mea e simpla…

…about me

Nu uita de rovinieta!

pe 31 Martie 2012

Uneori o mica neatentie te poate costa mult. Asta i s-a intamplat si unei colege de la munca.  Nu si-a mai verificat data expirarii rovinietei si a circulat pe autostrada A1 timp de aproximativ 3 luni,  un drum pe saptamana (2 amenzi pe saptamana, ca doar e dus /intors). Cine are chef sa faca socoteala cate amenzi a primit si ce suma va trebui sa plateasca ea acum.. sa-mi spuna si mie. Jumate din ele le-a platit (cred ca si acum ii plange portofelul) si restu spera sa le castige in instanta. Sunt tare curioasa daca le va castiga. In cazul in care va avea castig de cauza, inseamna ca legea nu e bine pusa la punct.

[…] Cand nostalgicii sarbatoreau 23 August, eu deveneam sofer cu acte in regula. Rovigneta imi cumpar doar atunci cand stiu ca ies din oras. Asa nu trebuie sa o mai verific cand expira, asa ma feresc de amenzi. Exista si un mic dezavantaj, rovinieta cumparata pe bucati ajunge la un pret mult mai mare decat daca ar fi trebuit sa o cumperi de la inceput pe 6 luni / 1 an. Eu pana acum o cumparam de la o statie peco si uneori mi s-a intamplat sa nu gasesc acolo pe perioada pe care o vroiam eu si a trebuit sa fac drum intors pana la o alta statie peco.  Acum cateva saptamani am descoperit site-ul Roviniete.ro. Acum imi este mult mai usor si nu imi mai fac nici o multime de nervi, totul mege mai repede. Datorita acestui site, pot sa imi achit taxa online, o primesc pe mail, o scot la imprimanta si pe aici mi-e drumul. Simplu, nu?

Acest site il recomand in primul rand tuturor soferilor / soferitelor, actuati si viitori, dar si celor care vor sa fie la curect cu legile retelei de drumuri nationale din Romania. Acest site mi-a castigat increderea. Daca mai ai o urma de indoiala in privinta lui, ar trebui sa dispara imediat ce vei citii urmatoarele cuvinte: ” Roviniete.ro este autorizat de Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (C.N.A.D.N.R.) prin contractul nr. 93/17339 din data de 27.08.2007 reînnoit „.

Drum bun !

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: