Lumea mea e simpla…

…about me

Etapa 22. Cartea in habitatul natural

pe 18 noiembrie 2012

Tatal meu avea coltul lui unde isi adunase valorile cele mai importante pentru el: cartile, iubirea fata de Dumnezeu si respectul pe care il avea pentru familia lui, trei valori ca in Sfanta Treime. Cartile ii erau cele mai bune prietene si prin intermediul lor putea sa fie cine isi dorea si linistea de la mica lui masuta ma cuprindea incat nu indrazneam sa il deranjez cand se aseza acolo. Dumnezeu i-a fost alaturi de atatea ori si stiu ca nu ar fi putut sa ne creasca singur, 4 fete, daca nu ar fi avut credinta. Lua icoana veche in maini si o tinea acolo si lacrima atat de mult… In acele momente o rugam pe mama sa ii aline durerea. Familia lui am fost noi, fetele lui si mama. Mama ne-a vegheat de sus si i-a fost alaturi in fiecare zi, in fiecare moment, chiar daca nu si fizic. Iubirea lui pentru mama nu s-a stins o data cu plecarea ei, dar asta nu il impiedica sa nu se considere un Casanova (Giacomo). Dovada ca citea Memorii.
Niciodata nu l-am vazut citind decat la aceasta masa, tinea sa aiba o pozitie corecta. Fie ca lua masa, fie ca citea, pozitia spatelui trebuie sa fie cea corecta.
De curand a venit timpul sa plece si el la mama. Vreau sa ii mai simt prezenta langa mine, sa imi aline durerea fizica sau sufleteasca. Mica masuta ma cheama la ea, asa cum facea si tata. Uneori vorbesc cu cartile lui, cum vorbeam cu tata. Te iubesc tata, stiu ca dorul imi va fi alintat de prietenele tale, cartile.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: