Lumea mea e simpla…

…about me

17. Alege-l pe Killer King!

pe 8 Noiembrie 2013

Ca sfatuitor al rebelei Killer Queen m-am gandit la cele trei probe si prima dintre probe am ales sa fie ca petitorii sa fie dusi in cea mai periculoasa padure unde locuiesc ursii gigant care pazesc fructele de padure. Petitorii vor trebui sa faca tot posibilul sa adune cat mai multe fructe de padure fara insa sa atace ursii care fireste ca nu ii vor lasa deloc in pace. Cei ce vor ramane in viata vor putea trece prin proba a doua. Aceasta consta in capturarea Frumoasei pasari Celosia. Cea mai ravnita pasare din lume a carei cantec te intinereste. Oricare dintre petitori care reuseste sa o captureze fara sa o raneasca va fi vrednic sa treaca prin ultima proba. Aceasta ultima proba va fi cea mai grea dintre toate, castigatorul va fi si alesul inimii frumoasei si rebelei Killer Queen. Proba va fi gasirea celei mai rare flori din lume care emana Esenta de praline.
Astfel primii si cei mai indrazneti petitori din lume se aratara dornici sa incerce sa devina Killer King. Multi dintre ei insa au devenit sclavi ai urisilor gigant din prima proba, iar acuma tot ce fac acestia este sa adune fructe de padure pentru puiutii de ursuleti, fiind astazi dadacele lor. Acestia se plansera mult in fata rebelei Killer Queen, dar neputinta lor trebuie aratata astfel. Cei mai fericiti fiind insa ursuletii care au fost incantati de noile lor dadace si pe care ii alearga mereu printre fructele de padure.
Cei ramasi pentru a doua proba au plecat in cele patru zari cautand pasarea Celosia. Insa multi au fost care s-au ratacit nemaigasind drumul spre casa si nici spre imina rebelei Killer Queen. Doar cativa au reusit insa printr-un plan bine pus la punct sa prina pasarea. Acestia au desenat pe o stanca o alta pasare care semana foarte bine ce celebra Celosia, iar Celosia in zborul ei s-a indragostit de desenul facut de patitori astfel a coborat lin sprea desen vrand sa observe mai bine noua pasare din viata ei si petitorii au prins-o intr-o plasa de peste.
Astfel se face ca doar cativa au mai ramas si acestia au plecat sa gaseasca floarea ce emana esenta de praline, mult ravnita de Killer Queen. Colindara acestia peste mari si tari, peste munti si campii, peste dealuri si sesuri dar nicaieri nu au dat de floare. Doi, trei istoviti de atata cautare au renuntat si s-au casatorit cu fete intalnite in cautarile lor, iar acum au deja familii. Intr-un final insa unul dintre ei, un pic mai istet se gandi sa incerce intr-o pestera, desi cum ar putea o floare sa creasca intr-o pestere fara soare, fara lumina, dar uite ca se poate si petitorul nostru a si gasit-o. Singura floare ce emana esenta de pralina se ascundea intr-o pestera, acesta o rupse si se intoarse intr-un s uflet la Killer Queen, care deja isi pierduse speranta de a-si mai gasi vreodata un Killer King. Oferindu-i insa floarea Killer Queen accepta dragostea petitorului, si se hotarara se ramana impreuna mereu iubindu-se pentru totdeauna.
SuperBlog 2013

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: