Lumea mea e simpla…

…about me

Concert festiv de Craciun si Anul Nou

pe 20 decembrie 2014

Anul acesta ma simt o rasfatata. Nu stiu cat de mult ar fi trebuit sa primesc din cadourile de Craciun care au ajuns deja la mine si cine stie daca vor mai urma si altele. Mi-as dorii sa pot sa le multumesc la toti in parte asa cum merita si tin sa imi cer scuze unor persoane pe care le-am dezamagit in ultima saptamana. Nu regret ca m-am lasat dusa de val, regret ca am pierdut prietenia lor, simt si vad asta, mai e nevoie de alta confirmare?
Revenind la cadourile de Craciun, voi incepe cu cel pe care l-am „savurat” in seara aceasta, doua invitatii la un concert caritabil – Craciunul ingerilor. Seful meu, cel mai mare, mi le-a daruit si a fost chiar primul care mi-a oferit ceva anul acesta. Recunosc ca de-a lungul anului am avut si momente cand simteam ca e nedrept cu mine sau cu altcineva, dar acum, in ultimile zile din acest an, privesc totul cu ochi buni. De cand le-am primit, m-a gandit cum o sa fie. O experienta frumoasa, locurile din primul rand de exeptie. Am cunoscut persoane care sunt din acest oras si care au voci incredibile. M-a surprins si sa vad sala in proportie de 99% plina. Concluzia va las sa o trageti voi.
Va spuneam mai sus de persoane in fata carora imi cer iertare (si scuze), recunosc ca una din ele mi-a fost prezenta in minte. I-ar fi placut si lui.
Imi place sa ajut omul, sa ii fac surprize si nu astept decat un zambet. Clar ca am momente cand nu imi iese si fac mai mult rau de fapt, dar suntem oameni si reactionam uneori ca niste animale.
10857845_856911924352584_87479283902089083_n

10877925_857315567645553_1669563638_n


2 responses to “Concert festiv de Craciun si Anul Nou

  1. Lazar Ramona spune:

    ce imi place cand stiu despre ce vorbesti 🙂

  2. anamaria04 spune:

    acum foarte multi ani, cineva mi-a scris ca e o carte frumoasa / interesanta / captivanta cu niste coperti foarte urate. Cine va vrea sa deschida aceasta carte, nu va regreta. Tu ai deschis-o si nu ai plecat nici macar o zi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: