Lumea mea e simpla…

…about me

Food Panda

pe 23 Ianuarie 2015

Mediul online are din ce in ce mai multi adepti si lumea isi comanda cam orice prin acesta cale. Recunosc ca am tot comandat pana acum de pe site-uri diferite diverse lucruri. Printre putinele lucruri pe care nu le-am achizitionat niciodata facand o comanda online este mancarea. FoodPanda.ro iti permite sa comanzi acasa mancarea preferata. La mine in oras acest sistem al lor nu s-a dezvoltat pana acum, dar ce e mai frumos decat sa colinzi tara si asa pot sa ma bucur si eu de ei. Patru dintre orasele unde acest site funcioneaza cu succes si sunt cat de cat aproape de Pitesti sunt: Brasov, Sibiu si Bucuresti si Ploiestiul.
pandaIn functie de ce anume vrei sa mananci poti sa iti comanzi. Ei au contract de colaborare cu foarte multe restaurante cu specific de la cel traditional, la mancare asiatica sau chinezeasca, la fast-food sau cofetarii si chiar adeptii mancarii raw vegan se pot bucura de acest site.
Daca te trezesti cu musafiri si nu vrei sa le lasi o impresie mai putin placuta, FoodPanda este partenerul tau de incredere. Fara sa te mai scuzi, fara sa mai te duci si sa cumperi ceva semipreparat care nu e nici sanatos, poti sa lasi o impresie in fata musafirilor de nici ei nu s-ar astepta la asa ceva.
FoodPanda este un servciu avantajos, practic si ce e si mai atractiv e ca poti prinde promotii de la restaurantul preferat. Pentru a fi la curant cu ele, trebuie doar sa te abonezi la newsletter si gata. Fara acest serviciu, nu ai fi prins niciodata o astfel de redcere si uneori ajung si la 40%.
Este bine sa iti faci prieteni prin diferite orase. Cu acest serviciu poti sa stai linistit atunci cand iti vizitezi tara si prietenii. Cand vrei sa mananci poti sa incerci ce inima ti-a poftit dar poate ca nu ai avut curaj sau poate ca nu ai stiut unde sa te duci sa iti comanzi. Bucura-te de acest privilegiu de a sta acasa ca si cum ai manca in oras.

Anunțuri

One response to “Food Panda

  1. Delicious dish added for guests in the menu for dinner. Everyone loved this and had a great experience of learning recipes from your blog. Thanks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: