Lumea mea e simpla…

…about me

Emotii scolare – partea 3

pe 26 Mai 2015

Scoala. Un inceput fericit de cale lunga, o cale lunga in lumea cunoasterii, o cale la inceput de viata. Si la inceput de cale ati fost dumneavoastra draga doamna invatatoare. Va multumim pe aceasta cale.
Traim intr-o lume a ierarhizarilor si a competitiilor. Scoala insasi contribuie la generalizarea intrecerilor si la inducerea unui apetit al concurentei. Doamna invatatoare, „mama” care ne-a adoptat, a reusit sa ne invete ca emotiile pot fi constructive. Tinand cont de invatarile dansei, am reusit sa iau locul 1 la : „Provocari matematice”, „Careul de asi” si „Mate maxi”, locul 3 la „Engleza” etc. Printr-un zambet cald, printr-o vorba plina de intelepciune ne motiveaza si speram, ca in anul urmator, sa ne autodepasim. Acesta este obiectivul meu pentru ultimul an alaturi de dansa. Baza cunostiintelor ramane in continuare deschisa. Fiecare test / concurs conduce la intarirea si contruirea stimei de sine. Cu fiecare rezultat, sentimentul de implinire si bucurie a reusitelor, este mai mare.
La fiecare final de an scolar, tragem linie si vedem cate din rezolutiile propuse la inceput au fost duse la bun sfarsit si la ce mai trebuie sa mai lucram pe viitor. Sfarsitul unui an scolar poate fi tradus printr-o stare de euforie permanenta, datorita reusitelor scolare si extrascolare. Prin fiecare rezultat bun obtinut, sper sa le dau parintilor si doamnei invatatoare motive sa fie mandrii de mine. Azi sunt aici, atat la propriu cat si la figuat, numai datorita lor. Raman acelasi actor pe scena cunoasterii, plin de entuziasm in acumularea de noi cunostiinte, dar si consolidarea celor existente.
Au trecut deja trei ani de cand am plecat impreuna la drum si acum privim cu incredere spre noul an care va incepe la toamna. Nu suntem egali, dar impreuna am reusit sa formam o echipa, un colectiv competitiv. Fie ca acest entuziasm care ne inceaca azi, sa ramana alaturi de noi si pe viitor.
Semneaza acelasi elev cu zambetul strengar , Temiac Mihai Gabriel.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: