Lumea mea e simpla…

…about me

ON LiNE – micul meu secret

pe 31 martie 2016

Secretul unei femei ca sa aiba o atitudine provocatoare este increderea in sine. Sfaturi sunt multe, dar trebuie sa le simti ca rezultatul sa fie cel dorit. Atunci cand ai o stare de bine, toata lumea o observa si toata lumea vrea sa iti cunoasca secretul. Brandul ON LiNE a creat special pentru tine gelul intim care iti va oferi confortul si prospetimea de care ai nevoie pentru a te simti si mai sigura pe tine.
Noi, femeile, trebuie sa ne sacrificam din multe puncte de vedere si am pornit la viata si cu un mic dezavataj creat de mama natura.
Din cauza pozitiei sezut pe care o avem, formele organelor genitale si fiziologiei lor, au nevoie de mai multa atentie si grija in efectuarea igienei. Aceasta zona este foarte sensibila si produsele care se recomanda sunt cele cu un ph neutru.
Am avut placerea sa ma bucur de gelul intim ON LiNE. Este foarte delicat si are o mireasma placuta, subtila. Acest gel curata delicat zona respectiva fara a provoca iritatii sau alergii. Este foarte important ca gelul sa nu distruga flora din acea zona.
De cand lucrez in spital, am observat importanta sapunului cu pompita, celelalte fiind interzise. Este igienic si usor de folosit.
Cu mici trucuri si ieftine putem cucerii lumea. Rochia care este in armonie totala cu corpul, pantofii preferati care iti tin capul ridicat, parumul care te invaluie, iar atitudinea care completeaza acest puzzle mirific.
Pentru cei care tot intrebau care este secretul pentru acele mici sedinte foto, acum l-ati aflat.
12899741_1100491676661273_2021360674_n


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: