Lumea mea e simpla…

…about me

Izolatie termina la un cost minim

pe 28 iunie 2016

Familia trebuie sa fie sacra, cand imi aduc aminte cate sacrificii au facut parintii mei pentru mine si fratele meu. Nu stiu de unde au avut atata energie. Poate asta inseamna sa iti iubesti copiii. La randul meu am vrut sa ii ajut cu ce puteam. Niciodata nu mi-a fost rusine sa muncesc, chiar daca munca respectiva nu era pentru un copil care incerca sa cunoasca viata. Imi aduc aminte cum tata ma lua cu el la hidroizolatii si de acolo plecam la facultate pentru ca aveam cursuri.

M-a invatat ca o izolatie buna nu se face usor, m-a invatat sa fac diferenta dintre materiale si eram tare mandra cand auzeam oameni care ii laudau munca. O munca murdara, dar din ea ne asigura cele necesare. Au trecut multi ani de atunci, dar nu pot uita lectiile pe care mi le-a dat fara sa vrea. Am vazut foarte multe cladiri izolate cu spuma poliuretanica, doar ca proprietarii se vaitau ca efectul ei nu e pe masura asteptarilor. Cea mai buna izolatie este cea din produse naturale. Natura insasi cuprinde tot ce ne trebuie, trebuie doar sa stim sa o folosim.

izolare_termicaEa este indispensabila omului. Ne ofera oxigen, tandrete, dar ne ofera si caldura. confortpentrucasata.ro ne ofera diverse solutii pentru izolatii termice cu produse uzuale si cu un cost minim. Pana acum daca cineva ma auzea spunand ca o buna izolatie se poate face cu ajutorul deșeurilor din lemn cu granulație mică (rumeguș, talaș, așchii mici etc.), ace de cetină uscate, lână de oaie, pleava de cereale, tocătură de paie, coceni de porumb și de tulpini de floarea-soarelui și fibrele de cânepă sau in sunt sigura ca pe fata oamenilor aparea un zambet imens de mare. Ma bucur mult ca acum pot sa le arat ca acest lucru este posibil. Cei de la confortpentrucasata.ro dispun de manuale unde ne arata pas cu pas lucrarea catre o buna eficienta energetica.

Materia prima este ieftina, se poate procura cu usurinta. Tot ce ne trebuie este putina vointa si voie buna. Uitandu-ma peste manualul pentru izolarea clădirilor prin placare, mi-am adus aminte de serile in care ma duceam cu mamaia sa facem claca pe la cate-o casa. Ce amintiri frumoase, amintiri care nu se vor sterge niciodata.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: