Lumea mea e simpla…

…about me

Un popor ca al nostru care are nevoie de eroi!

pe 6 august 2016

E timpul ca rautatile dintre oameni sa dispara, doar asa putem sa devenim o societate mai buna, mai unita si mai respectuoasa. Indiferent ca esti roman in tara ta sau ca ai ales sa pleci dar porti Romania in suflet, e timpul sa ne sustinem adevaratii invingatori. In perioada 7 – 18 septembrie 2016 avem 11 romani care vor participa la Jocurile Paralimpice de la Rio, ei au nevoie de sustinerea noastra. Ei ne arata ca viata merita traita, ca obstacolele trebuie depasite si ca de noi depinde totul. M-am intrebat la ce sporturi participa si am ramas uimita cand am citit: atletism, ciclism, judo pentru nevăzători, tenis de masă, paracanoe, inot, disc. Impresionat. Ma inclin voua, oameni mari cu sufletul curat.

Olympus sustine pentru a doua oara consecutiv pe acesti sportivi si a decis sa doneze 50 de bani de la fiecare sticla promotionala de lapte de consum Olympus cumpărata (1,5% și 3,5% grasime) catre Comitetul Paralimpic. Un exemplu demn de urmat.

Hai Romania ! Suntem alaturi de voi ! Cuvintele noastre sunt insuficente pentru tot efortul pe care il depuneti pentru noi.

banner

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: