Lumea mea e simpla…

…about me

Jucării sexuale pentru cupluri

pe 10 iulie 2019


Popularitatea jucăriilor adulte a crescut în ultimul deceniu. Cercetările sugerează că tabuurile care înconjoară vibratoarele și alte dispozitive destinate creșterii plăcerii individuale sau reciproce se dizolvă deoarece mai mulți indivizi (și cupluri) sunt tot mai deschisi in ceea ce priveste propriile placeri.

Îmbunătățirea plăcerii fizice îmbunătățește, fără îndoială, bucuria sexuală. Cum folosirea jucăriilor sexuale produc impact in satisfacția pe care ambii parteneri o au în relația lor generală? Unele cercetări romanice privind prevalența și demografia utilizării jucăriilor sexuale pun în lumină această întrebare – iar rezultatele indică faptul că plăcerea în pat și plăcerea într-o relație pot diferi ușor pentru parteneri în funcție de sexul lor.

Convingerea că folosirea unei jucării sexuale înseamnă că partenerul tău nu este un bun iubitor suficient este una dintre cele mai frecvente concepții greșite pe care oamenii le au despre jucăriile sexuale. Un partener se poate teme, de asemenea, că folosirea de către un alt partener a unei jucării sexuale le va înlocui sau că vor deveni prea dependente de ele pentru excitare și / sau orgasm. Toate acestea nu înseamnă că fiecare om care folosește un vibrator cu un partener riscă să se simtă inferior sau nemulțumit.

Zilele trecute am citit un studiu despre folosirea jucariilor de acest gen, iar concluzia era că bărbații care folosesc în mod regulat vibratoare (pe ei înșiși, pe partenerii lor sau pe amândoi) obtin un scor mai mare cu privire la măsurile de erecție, orgasm, dorință sexuală și satisfacție sexuală decât bărbații care rareori sau niciodată nu au artins un vibrator. Același studiu a constatat, de asemenea, că bărbații care se identifică drept homosexuali sau bisexuali sunt utilizatori mai frecvenți ai vibratoarelor și a altor jucării sexuale.

Piața de sex shop a explodat în ultimul deceniu, ceea ce este strălucit în ceea ce privește nivelul de satisfacție și bunăstarea sexuală și totuși multe persoane nu îndrăznesc să încerce noi experiențe.

Cel mai important lucru în a aduce o jucărie în dormitor este că va îmbunătăți sexul pe care îl aveți deja, mai degrabă decât să vă împingați în “gimnastica” sexuală cu care nu vă simțiți bine.


Lasă un comentariu