Lumea mea e simpla…

…about me

Aliatul ideal, Marillys

pe 15 octombrie 2014

logotextopencartSanatatea. Cat de mult ar trebui sa o apreciem si cat de mult de mult regretam atunci cand nu o mai avem. Lucand intr-un spital, am vazut atatea cazuri cu dermatita din cauza produselor pe care unele persoane le folosesc. De cele mai multe ori spuneau ca la inceput nu au avut probleme, dar cu timpul au inceput sa apara puncte semne de iritatie. Pielea noastra lupta impotriva acestor produse, pana cand pierde lupta. Avem nevoie de produse care sunt prietenoase cu corpul nostru, cu mediul. Marillys ofera o gama larga de produse cosmetice naturale. Aceste produse fiind naturale nu contin conservanti si coloranti, sunt delicate cu pielea noastra si parfumul se datoreaza ingredientelor. De cate ori nu am spus ca imi vine sa mananc o crema sau un balsam de buze cand am simtit mirosul suav de vanilie.
Sa lucrezi intr-un spital de pediatrie, inevitabil de incarci cu energie negativa de la parinti nervosi, de la lacrimile pacientilor, de la sistemul informatic medical care refuza sa se conecteze. Ce poate sa fie mai placut, ca dupa o astfel de zi, sa ai parte de un mesaj relaxant. Ma las prada gandului cum ar fi sa am parte de un masaj cu uleiul de masaj cu Portocală și Scorțișoară. Aerul rece usuca pielea si articulatiile au de suferit. Cu acest ulei, pe langa partea de relaxare, vine la pachet si partea de tratament. Toate uleiurile folosite la acest produs sunt exclusiv presate la rece si este foare bine absorbit de orice tip de piele. Un produs natural, niciodata nu va avea termen de valabilitate mare, uleiul de masaj Marillys are 3 luni de valabilitate.
ulei de masaj cu portocală și scorțișoară-500x500
Cu ceva ani in urma, am trecut prin mainile unor profesori care imi spuneau ca ambalajul vinde produsul, continutul tine clientul aproape. Marillys respecta aceasta reteta intocmai. Forma de prezentare a acestor produse este eleganta. Aceste produse parca abia asteapta sa ajunga in mainile unor femei, sa le cucereasca, sa le imbie cu mireasca lor.
Toamna se numara bobocii, nu? Eu deja ma gandesc ce cadouri am de cumparat pentru toti cei dragi mie. De unde voi achizitiona produsele nu mai este un secret. Lupta se da intre produse, ramane de vazut care dintre ele vor ajunge in cosul meu si pe urma in maini iubarete. Intotdeauna imi fac si mie un cadou, imi place sa ma rasfat pentru ca eu ma cunosc cel mai bine, iata cadoul meu pentru mine: Trusa de prim ajutor a pielii tale.
sapun cu lapte de capra si unt de shea pentru piele uscata-500x500
Adriana/ Marillys pune suflet si dragoste in orice produs care ii trece prin maini si prin produsele ei are grija de sanatatea noastra.


Lasă un comentariu